Velkommen! Menu

Bagasjevekt

Bagasjevekt

Tilgjengelighet: På lager

kr 190,00
ELLER
Detaljer
Spesifikasjoner
Produktomtaler

Detaljer

Med vår varemerkede digitale bagasjevekt kan du enkelt veie bagasjen og unngå kostbar overvekt på flyreisen. Den er liten, den veier kun 150 gram, og den kan enkelt tas med på reisen for å la bagasjen veies også på hjemreisen dersom du har pakket med deg mer enn det du hadde på utreisen. Den er inneholdende måleenhetene kg og lb, og måleenheten velges med den samme knappen som brukes for å slå den på og av. Rammen er i svart ABS plast, toppen og sidene er i rustfritt stål, og det praktiske beltet er i nylon med krok i rustfritt stål. Beltet tres igjennom håndtaket eller stroppen på bagasjen når den skal veies, og veiingen håndteres med den samme knappen som brukes for å slå bagasjevekten på og av. Den har et uttrekkbart målebånd med 1 meter lengde som lar deg måle bagasjen for eksempelvis å finne utav hvorvidt den kan tas med som håndbagasje.

Bagasje på opptil 50 kg kan veies med 50 gram intervaller på vektskalaen, med den innebygde vateren kan bagasjevekten enkelt plasseres i vater for den best mulige nøyaktigheten, og vekten gis på LCD skjermen med grønt bakgrunnslys for enkelt å kunne ses også i mørke. Den innebygde vateren lyser opp med et rødt varsellys idet vekten overstiger 20 kg, for varsel av denne vektgrensen som idag brukes av de fleste flyselskapene. På LCD skjermen gis det varsel om overbelastning dersom vekten overstiger 50 kg.

Bagasjevekten gis strøm fra to AAA batterier som medfølger, den er inneholdende en visning av eventuelt lavt batterinivå, og den slås automatisk av dersom den ikke slås av manuelt.

Se brukermanualen.

Spesifikasjoner

Produktnummer VDL002
Garanti 5 år
Måleenheter kg, lb
Kapasitet (kg) 50
Skala (kg) 0.05
Vekt (kg) 0.1500
Lengde (mm) 158
Bredde (mm) 34
Høyde (mm) 27
LCD 28x16 mm med grønt bakgrunnslys
Strøm 2 x AAA (medfølger)

Produktomtaler

Det finnes ingen eksisterende produktomtaler

Du må være pålogget brukerkontoen for å registrere en produktomtale


Du må ha kjøpt produktet hos oss for å registrere en produktomtale