Velkommen! Menu

Canon IXUS 265 HS Silver

Canon IXUS 265 HS Silver

Den store LCD-skjermen gir deg god oversikt fra alle vinkler, bildene kan komponeres perfekt, og du kan enkelt beundre bildene og videoene.

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 290,00
Detaljer
Spesifikasjoner
Produktomtaler

Detaljer

Den store LCD-skjermen gir deg god oversikt fra alle vinkler, bildene kan komponeres perfekt, og du kan enkelt beundre bildene og videoene.

HS System er utviklet for å gi bildene den kvaliteten de fortjener, selv under dårlige lysforhold. Ved hjelp av en avansert DIGIC 4+-prosessor og en bakgrunnsbelyst CMOS-sensor på 16 megapiksler produserer HS System klare bilder med de samme detaljene, fargene og atmosfæren som en finner i motivet.

Intelligent IS velger automatisk det beste optiske bildestabilisatorprogrammet blant åtte ulike, slik at du får detaljerte og klare bilder og video, selv under dårlige lysforhold og ved maksimal zoom.

Det kraftige 12x zoomobjektivet med 24x ZoomPlus lar deg komme virkelig nær motiver langt unna uten å tape hverken detaljer eller skarphet. Du får plass til mer i bildet med 25 mm ultravidvinkel, eksempelvis for store gruppebilder og imponerende landskaper.

Smart Auto lar deg enkelt ta flotte bilder ettersom programmet registrerer motivtypen og velger de perfekte innstillingene blant 32 variabler for bilder og 21 variabler for video. Med Hybrid Auto kan du ta bilder med Smart Auto og i tillegg ta opp et 4 sekunders videoklipp før det enkelte bildet, og kombinere dem i en artig HD-video (720p).

Video er i full HD (1080p) og MP4-format. Intelligent IS gir stødige filmopptak selv når du beveger deg. Med en HDMI-CEC-tilkobling kan videon spilles av på en kompatibel HD-TV.

Du kan få med deg selv på bildene ved hjelp av fjernutløserfunksjonen.

Creative Shot gir deg originalitet med at kameraet for hvert bilde analysere motivet og automatisk genererer fem kreative bilder pluss det originale uendrede bildet, slik at du får det samme motivet på flere kunstneriske og overraskende måter. For å opprette bilder ved hjelp av ditt ønskede sett med Creative Shot-filtre velges en filterkategori.

Kameraet kan koples til smarttelefonen med Wi-Fi eller NFC. Når du har koblet til kan du bruke smarttelefonen til å legge til GPS-plasseringen på bildene dine. Wi-Fi gjør det også mulig å koble til skrivere, PC-er og andre kompatible enheter for enkelt å ta sikkerhetskopier og dele bildene over internett.

Spesifikasjoner

Produktnummer VDL006
Garanti 5 år
Produsent Canon
Produsent produktnummer 9348B006
Vekt (kg) 0.1470
Lengde (mm) 99.7
Bredde (mm) 22.4
Høyde (mm) 57.6
Minnekort Secure Digital (SD)
Bildeprosessor DIGIC 4+
Bildeoppløsning (megapiksel) 16
Videooppløsning 1920 x 1080
Objektivsystem 12 x zoom-linse 4.5 - 54 mm
Fokusering Auto
Digital zoom 4 x
Blitz Innebygget
Skjerm LCD
Skjermstørrelse (") 3
Trådløs forbindelse IEEE 802.11b/g/n
Strøm Canon NB-11LH (medfølger)

Produktomtaler

Det finnes ingen eksisterende produktomtaler

Du må være pålogget brukerkontoen for å registrere en produktomtale


Du må ha kjøpt produktet hos oss for å registrere en produktomtale