Velkommen! Menu

Vakuum vinkorker med pumpe

Vakuum vinkorker med pumpe

Tilgjengelighet: På lager

kr 180,00
ELLER
Detaljer
Spesifikasjoner
Produktomtaler

Detaljer

Med den patenterte vakuum vinkorken holder den åpnede flaskevinen seg frisk i lang tid uten å bli dårlig. Flasken gis et vakuum ved at luften suges ut, samtidig med at den forsegles ved at oksygenet stenges ute, og du unngår med det at vinen over tid oksideres og ødelegges ved at den tilføres luft og reagerer med oksygenet. Den forseglede flaskevinen holder seg garantert greit i 30 dager, og skal kunne holde seg i like lang tid som en åpnet kartongvin som vanligvis kan sies å ha en holdbarhet på 6-8 uker.

En åpnet flaskevin har vanligvis en holdbarhet på kun 2-3 dager dersom den settes i kjøleskapet med den vanlige korken på, og holdbarheten kan altså forlenges til minst 30 dager med bruk av vakuum vinkorken.

Når vin oksideres blir den brunere i fargen, den mister fruktigheten, og den ender opp med både å lukte og smake eddik. Hvor lenge vinen generelt sett holder seg bestemmes mer av syren enn av alkoholprosenten, og vin med mer syre holder seg vanligvis lenger enn vin med mindre syre. Noen viner holder seg uansett greit i en ukes tid, og kan tilmed bli bedre etter et par dager i kjøleskapet. Gammel vin er ufarlig og kan drikkes selv om lukten og smaken har endret seg noe, bakterier overleve ikke i den i og med alkoholen og syren, og den kan eventuelt brukes i saus i matlagingen. Med vakuum vinkorken unngås oksideringen, og du kan drikke den gode vinen i lang tid istedet for eventuelt å la den ende opp i sausen.

Dette settet er inneholdende 2 vakuum vinkorker og en pumpe, og det er et alternativ til vakuum vinkorken inneholdende en innebygget stempelpumpe. Vakuum mekanismen i vinkorkene er uansett den eksakt samme, med den eksakt samme holdbarheten på den forseglede flaskevinen.

Vakuum vinkorken er i svart ABS plast, hvorav food grade plast sikrer at plasten ikke er inneholdende skadelige kjemikalier, pakningen er i silica gel, den veier kun 15 gram og den passer på alle standard vinflasker med vanlig kork. Pumpen er i rustfritt stål og den samme svarte ABS plasten som i vinkorken, den er 155 mm lang. den veier 90 gram, og har et lett håndterlig håndtak. Vinkorken plasseres enkelt på flasken ved å skyves ned i flaskehalsen. Luften suges deretter ut av flasken ved å plassere pumpen på toppen av vinkorken og gjentatte ganger pumpe på pumpen, inntil vakuum oppnås i flasken, og flasken forsegles ved at oksygenet stenges ute. Dersom flasken eksempelvis er halvfull så vil pumpen måtte pumpes rundt 10-15 ganger for å gi vakuum i flasken, som kjennes med at det blir en tildels stor motstand i pumpen idet den trekkes ut.

Den forseglede flaskevinen kan plasseres i romtemperatur, men unngå direkte sollys for ikke å la den varmes unødig, og plasser den gjerne også på et kjøligere sted enn i vanlig romtemperatur.

Den forseglede flaskevinen åpnes enkelt ved først å trykke på PUSH knappen på toppen av vinkorken for å la luft erstatte vacuumet i flasken, som høres som et sus, og så trekke vakuum vinkorken opp fra flaskehalsen.

BEMERK:
Vakuum vinkorken passer ikke på vinflasker med skrukork.

Se brukermanualen.

Spesifikasjoner

Produktnummer VDL005
Garanti 5 år
Vekt (kg) 0.0150
Lengde (mm) 35
Bredde (mm) 35
Høyde (mm) 40

Produktomtaler

Det finnes ingen eksisterende produktomtaler

Du må være pålogget brukerkontoen for å registrere en produktomtale


Du må ha kjøpt produktet hos oss for å registrere en produktomtale