Velkommen! Menu

Dekktrykkmåler

Dekktrykkmåler

Tilgjengelighet: På lager

kr 180,00
ELLER
Detaljer
Spesifikasjoner
Produktomtaler

Detaljer

Med vår varemerkede digitale dekktrykkmåler kan du enkelt måle dekktrykket på bilen. Riktig lufttrykk i dekkene spiller en viktig rolle med tanke på dekkenes levetid, bilens kjøreegenskaper og ikke minst din egen komfort og sikkerhet. Den er liten, den veier 140 gram, og den kan enkelt plasseres eksempelvis i hanskerommet på bilen for alltid å ha den tilgjengelig.

Dekktrykkmåleren har en ramme i metallisk Zinc legering, og den er delvis dekket av svart gummi på framsiden og baksiden. Den er inneholdende måleenhetene psi, bar og kPa, og måleenheten velges med den samme knappen som brukes for å slå dekktrykkmåleren på og av. Måleområdet strekker seg til 100 psi, med 0.5 psi på måleskalaen, og lufttrykket gis på LCD skjermen med blått bakgrunnslys for enkelt å kunne ses i mørke. Tilkoplingsstussen er inneholdende blå LED belysning for enkelt å finne også dekkventilen i mørke.

De mange dekkprodusentene anbefaler alle sammen at lufttrykket sjekkes regelmessig, gjerne annenhver uke, og justeres dersom nødvendig. Dekkenes veigrepsevne reduseres dersom lufttrykket enten er for lavt eller for høyt, det resulterer i at dekkene slites hurtigere eller ujevnt, og det resulterer også i dårligere kjøreegenskaper som forblir direkte farlig eksempelvis ved kurvekjøring i stor hastighet. Lufttrykket skal alltid sjekkes når dekkene er kalde, og ikke når de er varme etter en kjøretur, og husk samtidig å sjekke reservehjulet.

Dekktrykkmåleren gis strøm fra fem LR44 knappecellebatterier som medfølger, og den slås automatisk av dersom den ikke slås av manuelt.

Foruten bilen kan dekktrykkmåleren eksempelvis brukes også på motorsykkelen eller sykkelen.

Se brukermanualen.

Spesifikasjoner

Produktnummer VDL001
Garanti 5 år
Måleenheter psi, bar, kPa
Måleområde (psi) 0-100
Skala (psi) 0.5
Presisjon (%) 1
Vekt (kg) 0.1400
Lengde (mm) 120
Bredde (mm) 45
Høyde (mm) 24
LCD 22x9 mm med blått bakgrunnslys
Strøm 5 x LR44 (AG13) (medfølger)

Produktomtaler

Det finnes ingen eksisterende produktomtaler

Du må være pålogget brukerkontoen for å registrere en produktomtale


Du må ha kjøpt produktet hos oss for å registrere en produktomtale