Velkommen! Menu

Philips Natural startsett for nyfødte

Philips Natural startsett for nyfødte

Tilgjengelighet: På lager

kr 289,00
ELLER
Detaljer
Spesifikasjoner
Produktomtaler

Detaljer

Natural serie startsettet er inneholdende 4 flasker med 2x125 ml og 2x260 ml, en  gjennomsiktig narresmokk for 0-6 måneder, og en flaske- og smokkbørste.

Med unntak av Classic serie flasker og kopphåndtak så er denne Natural serien kompatibel med de resterende AVENT seriene, men Natural serie smokkene anbefales uansett brukt kun på Natural serie flaskene.

Flaskene er laget av BPA-fri polypropylen, og smokkene er laget av smak- og luktfri BPA-fri silikon.

Den brede brystformede smokken er ekstra fleksibel og myk uten at den kollapser, den føles mer naturlig, og gjør det enklere for babyen å mates fra både bryst og flaske. Anti-kolikksystemet bestående av doble ventiler reduserer kolikk og ubehag ved å slippe luft ut i flasken og ikke i magen til babyen. Flaskene settes enkelt sammen, de er enkle å holde i alle retninger i og med den ergonomiske formen, og den brede flaskehalsen gjør det enkelt både å rengjøre og fylle flasken.

Den gjennomsiktige narresmokken er laget av smak- og luktfri BPA-fri silikon. Den foldbare ortodontiske tuppen tar hensyn til utviklingen av barnets gane, tenner og tannkjøtt.

Flaske- og smokkbørsten har et spesialbuet børstehode og en formet håndtakstupp, for enkelt å rengjøre flaskehjørner, smokker og annet mateutstyr.

Se Philips produktsiden.

Se produkthefte.

Se brukerveiledning.

Spesifikasjoner

Produktnummer VDL022
Garanti 5 år
Produsent Philips
Produsent produktnummer SCD290/01
Vekt (kg) 0.5000

Produktomtaler

Det finnes ingen eksisterende produktomtaler

Du må være pålogget brukerkontoen for å registrere en produktomtale


Du må ha kjøpt produktet hos oss for å registrere en produktomtale